Karrier

Ügyfélmenedzser pozíció

Kik vagyunk?

Marketing ügynökségként marketing, webfejlesztés és grafikai tervezéssel segítjük a vállalkozásokat céljaik megvalósításában. Kezeljük közösségi oldalaikat, menedzseljük hirdetéseiket, visszük marketingjüket. Családias hangulatban dolgozunk, rendszeresen összeülünk egy hamburgerre is akár és figyelmet fordítunk a magánélet-munka egyensúlyára. Abban hiszünk, hogy egy boldog és elégedett ember tud csak igazán jól teljesíteni a munkájában. Ügyfeleink azért szeretnek velünk együtt dolgozni, mert megtaláljuk számukra a szükséges legjobb, legoptimálisabb megoldásokat.

"Abban hiszünk, hogy egy boldog és elégedett ember tud csak igazán jól teljesíteni a munkájában."

Mi lesz a feladatod?

A hozzád tartozó ügyfelekkel mélyíteni a kapcsolatot úgy, hogy ezt az ügyfél egyértelmű előnyként élje meg, mind a számára felkínált lehetőségeket, mind pedig az új szolgáltatásokat. Ügyfélmenedzserként feladatod lesz törődni az ügyfelekkel, megérteni, mik a céljaik és felismerned, mire van szükségük, amellett (vagy ahelyett), amivel esetleg hozzánk fordultak. Ismerned kell cégünk szolgáltatásait, hogy ajánlani tudd az ügyfeleknek, segítve őket üzleti lehetőségeik kiaknázásában. Minél több szolgáltatásban sikerül egy ügyfélhez kapcsolódni eredményességed, sikeres projektjeidnek köszönhetően, annál eredményesebb leszel és mi ezt jutalmazzuk is! Ígérjük, hogy az ötleteidre is mindig nyitottak leszünk! Szeretjük a megoldásfókuszú szemlélettel gondolkodó kollégákat.

Ez a pozíció igazán változatos és színes, kihívásokkal teli, cégünk számára pedig értékteremtő.

Téged keresünk, ha ismered azt az érzést, hogy holnap jobb és hatékonyabb szeretnék lenni, mint amilyen ma voltam, ha lean gondolkodású vagy és ha saját magaddal szemben is magasak az elvárásaid mind szakmailag, mind emberileg.

A munkád hatékonysága érdekében nyitottak vagyunk a home officera is, szeretjük a rugalmasságot!

Így fog kinézni egy napod:

Reggel elmesélheted a „hírpercek”-ben, ha valami érdekeset hallottál, olvastál, mióta nem találkoztál a kollégákkal. Mind ezt tesszük és tényleg jöhet mindenféle téma.

Azután átnézed a leveleidet és a prio szempontok alapján összeírod a napi teendőid, mely ezek valamelyikéből (vagy izgalmasabb napokon mindegyikéből) fog állni:

Kávézunk is természetesen és minden hétfőn együtt ebédel a csapat, amikor mindig szuper hangulatban telik az idő.

Együtt is ötletelünk, mert egy csapat vagyunk, a másik sikere mindannyiunk sikere, ezért nem fogsz félni kérdezni sem és javasolni sem. Mert még csak nem is féltékenykedünk, bizony! Ja, és ez a főnökre is igaz, még ő is a csapat része, ha kevésnek bizonyulnak a saját ötleteink.

Úgy osztjuk be az időnket, hogy ne fussunk túlórába, ennek érdekében mindent megteszünk, mert a család az első, mind így gondoljuk, ezért nem is bírálunk senkit sem.
Nem baj, ha vannak jobbító ötleteid, meghallgatjuk, felírjuk és ki is próbáljuk, ha szupernek tűnik. Akár első naptól is lehetnek ilyen ötleteid, még ekkor sem leszünk féltékenyek!

Nem kell értened profi szinten ezekhez a feladatokhoz, de örülünk, ha nem áll messze tőled:

Szeretnénk, ha...

Aminek nagyon-nagyon örülnénk, de nem elvárás:

Milyen kondíciókat tudunk felajánlani?

Ha úgy érzed, kíváncsi vagy ránk és beleillenél az elképzeléseinkbe, írj nekünk az űrlapon keresztül, csatold szakmai önéletrajzod és írd meg a motivációd, hogy lássuk, miért jelentkezel!