Weboldal/webáruház üzemeltetés

A weboldalad vagy a webáruházad úgy működik, mint egy pénzgyár. A marketing futószalagon szállítja az érdeklődőket, a weboldal pedig elad nekik. 

Képzeld csak el, hogy ez a pénzgyár egyik pillanatról a másikra elapad. Kétségbeesetten keresed, hogy mi lehet a hiba és hívogatod a tárhelyszolgáltatót aki nem tud neked segíteni. Legjobb esetben is napok telnek el mire találsz valakit aki egyáltalán hajlandó foglalkozni veled, viszont a weboldalad még mindig nem üzemel Te pedig bevételtől esel el. 

Nyugi, ez nem történhet meg ha ránk bízod a weboldalad vagy a webáruházad üzemeltetését. A tárhelyet és a weboldalt is rendszeresen ellenőrizzük, karbantartjuk és az esetlegesen felmerülő hibákat néhány órán belül javítjuk. 

Nem kell többé aggódnod az összeomló weboldal, a hackertámadások vagy a vírusok miatt, hiszen a legjobb kezekben vagy. 

Az együttműködés menete

1. Ajánlatkérés

Kérj tőlünk ajánlatot egyetlen perc alatt, mi pedig a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

2. Egyeztetés

Az egyeztetés során felmérjük, hogy pontosan mire van szükséged a weboldal/webáruház üzemeltetése során.

3. Elkezdődik a munka

Elvégezzük a megbeszélt feladatokat és elindítjuk a hosszútávú folyamatokat is. Mostantól mi vigyázunk a weboldaladra/webáruházadra.

Kérj tőlünk ajánlatot egyetlen perc alatt

Töltsd ki a lenti űrlapot és munkatársaink hamarosan felkeresnek a részletekkel kapcsolatban. Az ajánlatkérés díjmentes és semmilyen kötelezettséggel nem jár.