Audit készítés

Van egy weboldalad/webshopod, a kampányok is futnak már egy ideje, de nincsenek eredmények? Vannak eredmények, de sokkal jobbra számítottál? Könnyedén lehet, hogy elsiklasz néhány apró részlet felett és talán nem is annyira megnyerő a leírásod.

Az emberi agy nagyon érdekesen működik. Ha egyszer valamit létrehozunk, akkor ösztönösen jónak érezzük. De vajon pontosan úgy gondolkozol mint a vásárlóid?

Olykor szükséged lehet egy külső szakértőre, aki górcső alá veszi a teljes online jelenlétedet és meghatározza, hogy miért nem megy a szekér. Éppen ez a jó az online jelenlétben. Ha valami nem működik, akkor az a számok alapján világosan kideríthető és ezáltal orvosolható.

Audit szolgáltatásunk keretében a teljes értékesítési folyamatodat megvizsgáljuk és tanácsokat adunk neked a hibák kijavítására.  

Az együttműködés menete

1. Ajánlatkérés

Kérj tőlünk ajánlatot egyetlen perc alatt, mi pedig a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

2. Egyeztetés

Az egyeztetés biztosítja azt, hogy pontosan az elképzeléseidnek megfelelően készülnek el a szövegek.

3. Elkezdődik a közös munka

Megírjuk a szövegeket és folyamatosan egyeztetünk az elkészült részekkel kapcsolatban. A végeredmény így pontosan olyan lesz, amilyennek elképzelted.

Kérj tőlünk ajánlatot egyetlen perc alatt

Töltsd ki a lenti űrlapot és munkatársaink hamarosan felkeresnek a részletekkel kapcsolatban. Az ajánlatkérés díjmentes és semmilyen kötelezettséggel nem jár.