Kreatív szövegírás

Képzeld el, hogy egy barátod mesél neked egy filmről. Az elmondása alapján egy elég béna cselekmény és rossz színészi játék bontakozik ki a szemed előtt így aztán meg sem nézed azt a filmet. 
De aztán a legjobb barátod is mesél neked erről a filmről, de ő nagyon izgalmasan adja át neked a történetet és így aztán elindulsz a moziba, ahonnan végül életed legjobb filmélményével távozol. Pedig majdnem kihagytad….

A fenti fiktív történetben a film semmit sem változott, pusztán az alapján ítélted meg, hogy mások mit meséltek neked róla. 

A vállalkozásodnál pont ugyanez a helyzet. Ha a weboldalad és a posztjaid szövegezése nem adja át kellőképpen a terméked/szolgáltatásod értékeit, akkor hiába tiéd a világ legjobb ajánlata, senki sem fogja megvásárolni. 

Éppen ezért van szükséged kreatív szövegírásra. Engedd, hogy mi mutassuk be a vállalkozásodat a leendő vásárlóidnak, te pedig csak dőlj hátra és élvezd az eredményeket.

Az együttműködés menete

1. Ajánlatkérés

Kérj tőlünk ajánlatot egyetlen perc alatt, mi pedig a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

2. Egyeztetés

Az egyeztetés biztosítja azt, hogy pontosan az elképzeléseidnek megfelelően készülnek el a szövegek.

3. Elkezdődik a közös munka

Megírjuk a szövegeket és folyamatosan egyeztetünk az elkészült részekkel kapcsolatban. A végeredmény így pontosan olyan lesz, amilyennek elképzelted.

Kérj tőlünk ajánlatot egyetlen perc alatt

Töltsd ki a lenti űrlapot és munkatársaink hamarosan felkeresnek a részletekkel kapcsolatban. Az ajánlatkérés díjmentes és semmilyen kötelezettséggel nem jár.