Google és Facebook hirdetéskezelés

30 évvel ezelőtt ha vásárlókat szerettél volna terelni a boltodba, akkor egy hirdetőtáblára volt szükséged. Persze ez nem volt túl hatékony, hiszen mindenki látta aki arra sétált, akár érdekelte, akár nem.

Szerencsére a XXI. században már lehetőséged van, olyan hirdetéseket futtatni amelyeket csak a releváns embereknek mutatsz meg. Ez olyan mintha egy mozgó hirdetőtáblád lenne, amely mindig éppen a megfelelő személyek elé ugrik. Ráadásul az eredmények minden esetben pontosan mérhetők, így látod, hogy mennyire érte meg neked 1-1 hirdetés futtatása.

Miben tudunk neked pontosan segíteni?

Facebook hirdetéskezelés

Tudtad, hogy 6,6 millió magyar felhasználó van a Facebookon? Itt érdeklődési kör alapján lőhetjük be, hogy pontosan kik is lesznek a vásárlóid.

Miután meghatároztuk a célközönségedet, gyönyörű kreatívokat és megnyerő szövegeket készítünk nekik, hogy megragadjuk a figyelmüket és áttereljük őket a weboldaladra.

Itt persze még nincs vége. elképzelhető, hogy éppen egy rossz pillanatban látja az érdeklődő a hirdetést és hiába kattint nem tud vásárolni. Ha bezárja az oldalad könnyedén elfelejthet, de mi ezt nem hagyjuk neki. Remarketing hirdetések segítségével emlékeztetjük őket a termékedre/szolgáltatásodra.

Google hirdetéskezelés

Szinte biztosak vagyunk benne, hogyha szükséged van egy szolgáltatásra vagy egy termékre akkor azt a Googleben keresed. Ezzel a vásárlóid is így vannak, ezért kár lenne elszalasztani őket.

Google Ads segítségével éppen akkor jelenthetsz meg az érdeklődők számára, amikor szükségünk van a termékedre/szolgáltatásodra. Ráadásul egy nagyon okos algoritmus határozza meg, hogy ki az aki közülük vásárolni fog tőled, így hatalmas megtérüléssel generálhatunk neked bevételt.

Az együttműködés menete

1. Ajánlatkérés

Kérj tőlünk ajánlatot egyetlen perc alatt, mi pedig a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

2. Egyeztetés

Az egyeztetés biztosítja azt, hogy a vállalkozásod szempontjából leginkább releváns csatornákat válasszuk ki és a legtermelékenyebb kampányokat futtassuk.

3. Elkezdődik a közös munka

Elkezdjük felépíteni a kampányokat és folyamatos optimalizálás mellett felügyeljük azokat.

Kérj tőlünk ajánlatot egyetlen perc alatt

Töltsd ki a lenti űrlapot és munkatársaink hamarosan felkeresnek a részletekkel kapcsolatban. Az ajánlatkérés díjmentes és semmilyen kötelezettséggel nem jár.