Teljes körű marketing megoldások a vállalkozásodra szabva

Úgy érzed, hogy itt az ideje szintet lépni? Minden vállalkozás esetében eljön az a pillanat, amikor bizonyos folyamatokat át kell adni egy specialistának. Egy új kollégát finanszírozni azonban drága mulatság… De mi lenne, ha ezeket a folyamatokat egy külsős, erre specializálódott vállalkozás csinálná? Egy szakértő csapat, akik tudják pontosan mi is kell a vállalkozásod online sikeréhez, ráadásul csak akkor fizetsz nekik, amikor ténylegesen dolgoznak is.

Teljes körű marketing szolgáltatásunk keretében, minden egyes marketing folyamatot átvállalunk tőled. Legyen az Facebook hirdetés, Google Ads kezelés, email marketing, brand építés vagy éppen egy videós kampány.

Megtervezzük a stratégiádat, összeállítjuk az értékesítési csatorna mixedet, irányítjuk a folyamatokat, mérjük az eredményeket és persze riportolunk neked, így pontosan látod hogy mit és miért csináltunk.

A gyeplő továbbra is nálad van, mi csak segítő kezet nyújtunk neked. 

Az együttműködés menete

1. Ajánlatkérés

Kérj tőlünk ajánlatot egyetlen perc alatt, mi pedig a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

2. Egyeztetés

Az egyeztetés biztosítja azt, hogy pontosan az elképzeléseidnek megfelelően készülnek el a szövegek.

3. Elkezdődik a közös munka

Megírjuk a szövegeket és folyamatosan egyeztetünk az elkészült részekkel kapcsolatban. A végeredmény így pontosan olyan lesz, amilyennek elképzelted.

Kérj tőlünk ajánlatot egyetlen perc alatt

Töltsd ki a lenti űrlapot és munkatársaink hamarosan felkeresnek a részletekkel kapcsolatban. Az ajánlatkérés díjmentes és semmilyen kötelezettséggel nem jár.