Webáruház készítés

A webáruház az egyik legfontosabb eleme a vállalkozásodnak. A leendő ügyfeleid itt találják meg az információkat a termékeidről, és itt tudnak vásárolni. 

Mi olyan webáruházat készítünk, amely optimalizált vásárlói útvonallal rendelkezik, így sokkal jobb konverziós arányt fog produkálni. 

webáruház készítés

Webáruház készítés során mi ezekben segítünk neked

Kizárólag prémium eszközökkel és nagy gondossággal dolgozunk, hogy a lehető legjobb weboldalt készíthessük el számodra. Nálunk a teljes csomagot kapod, így a weboldal elkészítése mellett a marketing rendszerek beállításában, a tartalom feltöltésében és még a jogi megfelelőségben is segítünk neked.

Ezekben segítünk

Célok meghatározása

Az egyik legfőbb kérdés mindig az, hogy milyen weboldalra van szükség. Mi azt szoktuk először kérdezni, hogy mi a cél? Mit szeretnél a weboldallal elérni? Eladás, bemutatkozás? Ezen kérdések segítünk a célok meghatározásában.

Arculat

Minden minőségi weboldal alapja az arculat, a design. Ha esetleg még nincs logód, arculati színeid, akkor ezekkel kell kezdenünk.  A weboldal készítést a design tervezéssel kezdjük.

Szövegírás

A jó tárhely ismérve, hogy gyors, folyamatosan frissítve van, naponta készül biztonsági mentés és kibervédelemmel is rendelkezik. A nagy forgalmat lebonyolító webáruházaknak és a kisvállalkozások weboldalainak igényeit is ki tudjuk szolgálni. Ha jelenleg már van tárhelyed, akkor a weboldalad átköltöztetésében is segítségedre leszünk.

Tárhely

Nem kell többé aggódnod az összeomló weboldal, a hackertámadások vagy a vírusok miatt, hiszen a legjobb kezekben vagy.  Ügyelünk rá, hogy mások ne vegyék át az irányítást weboldalad felett. Utáljuk a SPAM-et, így biztos lehet benne, hogy ezen a területen is védve leszel.

Domain

A jó tárhely ismérve, hogy gyors, folyamatosan frissítve van, naponta készül biztonsági mentés és kibervédelemmel is rendelkezik. A nagy forgalmat lebonyolító webáruházaknak és a kisvállalkozások weboldalainak igényeit is ki tudjuk szolgálni. Ha jelenleg már van tárhelyed, akkor a weboldalad átköltöztetésében is segítségedre leszünk.

Karbantartás

Az egyik legfőbb felhasználói élményt megakadályozó probléma az az oldal betöltési sebessége. Ez bizony akár jelentős pénzveszteséget is okozhat a honlap tulajdonosnak. Rendszeresen ellenőrizzük weboldalad sebességét szoftverekkel és optimalizáljuk ha szükséges.

0
Elkészített weboldal
0
Elégedett ügyfél
0
Elfogyasztott kávé

Miért jó neked, ha ránk bízod a webáruház elkészítését?

Teljes lelki nyugalom

Nyugodt lehetsz afelől, hogy weboldalad készítése kiváló kezekben van. Mindenre kiterjedő figyelmet fordítunk oldaladra és minden szükséges támogatást megadunk, hogy neked ne kelljen aggódnod semmi miatt, és hogy egy szuper weboldalt adjunk át.

Extra idő

Extra időt nyersz, amit fontosabb dolgokra fordíthatsz a vállalkozásod számára. Feleslegesen nem kérdezünk, csak amikor szükséges.

Megtakarítás

Pénzt takaríthatsz meg, amelyet ott használhatsz fel, ahol nagyobb szükséged van rá. Nincsenek plusz költségek sem közben, sem utána.

Mit gondolnak rólunk ügyfeleink?

5/5

Akik minket választottak

Így néz ki a webáruház készítés menete

1. Kapcsolatfelvétel, célok, elképzelések egyeztetése

2. Árajánlat készítés

3. Szerződéskötés

4. Weboldal készítéshez szükséges anyagok bekérése

5. Weboldal design tervezés

6. Design tervek megmutatása, finomítása

7. Weboldal elkészítése

8. Weboldal megmutatása, finomítása, tesztelés

9. Átadás

10. Karbantartás

Ajánlatkérés

Munkatársunk 1 munkanapon belül felveszi veled a kapcsolatot!